Historien om Boutique Dig & Mig

Første butik

Det gamle Parfumeri får nyt liv

Historien om Boutique Dig & Mig

Boutique Dig & Mig slog første gang dørene op i 1972 i Skagens hovedgade. I en alder af 22 år havde indehaver, Alice Pedersen, sparet 15.000 kr. sammen og lånt 15.000 kr. i banken for at udleve drømmen om egen nyskabende tøjbutik. Nu havde hun 30.000 kr. til indkøb af varer og indretning af lokaler. Alice købte forvaskede jeans for næsten alle de penge, hun havde lånt og sparet sammen. Det var i starten af 1970’erne en stor satsning, men det var samtidigt også en mulighed for, at hun kunne tilbyde den nyeste og, for nogle, provokerende mode indenfor jeans-verdenen.

Alle ville have jeans

Da de forvaskede jeans blev afleveret i butikken, var de stadig våde. Alice var bange for, at de skulle rådne op, fordi hun ikke kunne tørre alle bukserne på én gang. Det gik dog hverken værre eller bedre end, at de forvaskede jeans faldt i skawboernes smag, og Alice kunne se sin butik i top 5 over de butikker i Danmark, der solgte flest jeans.

Kæmpe Disco-modeshow

De første mange år tegnede Alice selv annoncerne til avisen.

Det blev startskuddet til mange spændende og udfordrende år for Boutique Dig & Mig i modens tegn. Gennem årene har butikken haft fornøjelsen af, at klæde en stor del af Danmarks befolkning på - ikke kun nordjyderne, men også turister fra alle andre dele af landet. I 2012 kunne butikken således holde 40 års jubilæum.

Historien om de forvaskede jeans er på mange måder kendetegnende for, hvordan Boutique Dig & Mig stadig den dag i dag arbejder for at kunne præsentere de mest nytænkende brands både fra ind- og udland.